29.3.08

3. Akademija poduzetništva

Obavještavamo Vas da Business Start – up Centar Zenica organizuje treću (3.) Akademiju poduzetništva koja počinje 07.04.2008.g.
Treninzi su namijenjeni svim mladim osobama od 18 – 35 godina, koji žele steći osnovno i napredno znanje iz oblasti poduzetništva i poslovanja, ojačati vlastite kapacitete na tržištu rada i/ili pokrenuti vlastiti biznis. Metode učenja na treninzima su kreativne, intreaktivne i zasnovane na primjerima iz prakse što omogućava brže i lakše usvajanje informacija kao i primjenu stečenog znanja.
Akademiju poduzetništva/Treninge poslovnih vještina je do sada završilo oko 300 polaznika koji su treninge ocijenili prosječnom ocjenom 4.8 (max. ocjena 5).
Svi zainteresirani za pohađanje Akademije trebaju ispuniti aplikacijski obrazac (koji mogu pronaći na našoj web stranici ili doći lično u prostorije BSC - a Zenica) i poslati nam ispunjen obrazac putem e - maila info@bsczenica.org ili ga poslati/donijeti na adresu Travnička cesta 1, Zenica.
Učešće na treninzima je besplatno (osim za trening IT outsourcing) za sve polaznike. Za svaki završeni trening učesnici dobijaju certifikat.
Za više informacija možete nam se obratiti na e – mail info@bsczenica.org ili na tel.br. 032 202 230;
032 201 231.