23.2.09

11.. generacija LSPR

Londonska škola za odnose s javnostima, koja obilježava 10. rođendan, 26. marta ponovno otvara svoja vrata

U Bosni i Hercegovini će Londonska šola za odnose sa javnošću svoja vrata ponovo otvoriti 23. marta 2009. Ovog proljeća će se obrazovni program u Sarajevu odvijati po jedanaesti put. Predavanja, radionice i simulacije će se održavati dva puta sedmično, petkom poslijepodne od 18 do 21 sat i subotom prijepodne, od 09 do 12 sati .

U osam sedmica će priznati stručnjaci sa polaznicima podijeliti svoja dugogodišnja iskustva u vezi izvođenja domaćih i međunarodnih komunikacijskih projekata. Uz njihovu pomoć će učesnici dobiti detaljno razumijevanje odnosa sa javnošću i srodnih disciplina, a usvojene tehnike će moći odmah upotrijebiti u širem spektru poslovanja i rada.

U proljećnim mjesecima istovjetno obrazovanje će se održavati i u ostalim državama JE Evrope : Hrvatskoj, Srbiji , Crnoj Gori .

Londonska škola za odnose sa javnošću (LSPR) je međunarodni obrazovni program, koji nudi struktuirana praktična znanja sa područja odnosa sa javnošću i u cijelom svijetu broji više od 10.000 diplomanata. Obrazovni program je priznat od strane Engleskog udruženja novinara (NUJ), Međunarodnog udruženja savjetodavnih agencija (ICCO), nacionalnih društava za odnose sa javnošću kao i svjetskih savjetodavnih agencija Hill & Knowlton, Porter Novelli Int i Schandwick. Nosilac franšize u državama JV regije (u Sloveniji, Hrvatskoj, BIH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji i na Kosovu) je SPEM Komunikacijska grupa. Stručni program podupire i Slovenačko društvo za odnose sa javnošću, PRSS.

Program i prijavnicu možete pronaći na : http://www.pr-education.net